Buca Beach är en resort med tre delar. En del med bungalows som passar bra för familjer, en del med restaurang, barnklubb, minilivs och aktivitetscenter. Och så den sista delen som består av Spa och hotellrum är den jag ska skriva lite om här. Hotelldelen lämpar sig bra för par och är modernt inredda.

Här är den hotelldelen som ligger närmast poolen med dubbelrum. Varje rum har en uteplats och de här rummen har utsikt mot bergen, poolen och Medelhavet.

Såhär ser det ut just nu i ett av dubbelrummen. Möblerna börjar komma på plats och bakom glasrutan ser ni badrummet. Det är bra utsikt både in och ut från duschen…

Badrummet i ett av dubbelrum.

Hallmöbeln på plats i ett av dubbelrummen.

Det här rummet är någonting speciellt. Det här är vår svit på andra våningen. Här har du fantastisk utsikt över stranden, havet och området i tre väderstreck. Perfekt för bröllopsresan eller om det ska firas på riktigt. Sviten har rumsnummer 220.

Sviten igen från andra hållet, fantastisk utsikt. Det här blev favoriten för mina kollegor som var nere på besök för att kolla in Buca Beach.

Boka din Greklandsresa

Det är kul att intresset för Langleys nya destination är stort. På Langleys hemsida kan du söka pris och boka din resa till Langley Resort Buca Beach i Grekland.

Annonser