På Langley Resort Buca Beach Resort har vi fem helt nya tennisbanor. Alla Langleygäster har möjlighet att boka banor och låna rack och bollar helt kostnadsfritt. Banorna är öppna för spel mellan klockan 07.00 och 21.00.

Vi har två tennistränare på plats nere i Kalamata. Till vänster i bilden nedan finns Christoffer Mattsson, nyss hemkommen från 4 år i USA, där han spelat collegetennis på hög nivå. Ni kanske även känner igen honom från några år spelandes för Göteborgsklubben GLTK, där han varit både tennistränare på heltid samt spelat för GLTKs elitserielag.

Även Christoffers yngre kollega, Rasmus Svärd, har varit med i GLTKs elitserielag, och har stor tenniserfarenhet efter att ha tävlat både nationellt och internationellt under många år med rankingplaceringar på topp 10 i sin åldersklass i Sverige. Rasmus har även varit tennistränare för Lidköpings TK under en period samt hjälptränare åt ett av Sveriges två riksidrottstennisgymnasier beläget i Lidköping, där han även själv gått sin gymnasieutbildning. Båda två ser fram emot att träffa er på tennisbanan och hjälpa er finslipa tekniken!


Tennisskolan går av stapeln på onsdag för att fortsätta under torsdag och fredag. Aktiviteten är stor och åldern på eleverna sträcker sig från 5 år till vuxenspelare.


Underlaget är konstgräs, vilket skapar en härlig atmosfär på anläggningen. Underlaget är skonsamt för knän och leder och passar utmärkt i det varma klimatet. Det är en häftig upplevelse att spela på de gröna banorna där studsen är låg och snabb. En bra serve bäddar för volleyspel och slicen biter bra!


På fredagar är det dags för Buca Beach Open och det är alltid ett gäng hungriga tennisspelare som dyker upp för att slås om titeln! Stämningen är bra och kämpaglöden på topp. Det märks att deltagarna vill vinna! För segraren ges möjligheten att utöver sitt pris få mäta sina krafter med någon av våra tennistränare Christoffer eller Rasmus. Än så länge står de obesegrade men vi ser fram emot nya utmaningar från nya besökande tennisspelare!

/ Activity Team

Annonser