Godmorgon Sverige! 

Jag är väldigt ledsen för er skull, precis hört att det ska regna som vanligt i Sverige på fredag. Med andra ord låter det som att ni får en normal svensk midsommar om inte väderleken säger fel. 

Här i Grekland, Buca Beach har vi väldigt varmt 35 -39 grader denna veckan och våra gäster njuter av en solig midsommar vecka! 

Våra gäster tycker mycket om vårt hotell, en del av många på hotellet som får många positiva kommentarer är restaurangen och maten! Vår kökschef Paris med kollegor jobbar hårt och levererar goda resultat. 

Denna veckan har vi också börjat med vår Langley Sailing. Tisdagar och Onsdagar lämnar vi hotellet på morgonen, seglar till en liten hamnby som heter Kitries. Där finns det mysiga reaturanger med färskfångad fisk och mycket annan god grekisk mat. Det finns också möjligheter att bada från stranden om man inte kan vänta att hoppa i det blåa havet. Efter man har njutit av lite lunch åker vi ut med båten en bit och för dem som tycker om att snorkla, kan nu hoppa i havet från båten och titta på djupet med fisk och lite koraller. 

Vi seglar vidare till Kalamata där bilar väntar och kör oss tillbaka till hotellet. Det är en fantastisk dag och blir fullbokat direkt, så om ni planerar att resa till oss, boka er seglings utflykt så tidigt som möjligt. 

Glad midsommar önskar vi er från Langley Resort Buca Beach! ImageImageImage

 

 

Image

Annonser