Om Kalamatabloggen

I juni 2012 öppnar Langley den helt nybyggda resorten Langley Resort Buca Beach på halvön Peloponnesos på det grekiska fastlandet. Resorten består av både hotellrum och bungalowslägenheter, allting i anslutning till restaurang, strand och pooler. Läs mer om det nybyggda hotellet Langley Resort Buca Beach i Grekland.

På Kalamatabloggen följer du utvecklingen som sker fram till de första gästerna anländer. Skriv en kommentar om du undrar över något!

Annonser

3 thoughts on “Om Kalamatabloggen”

 1. björn magnusson said:

  Hej Björn ,
  Hur är läget med byggnationen idag ?Vår famlj är bokade 24 juni , 15 pers åldrar 1,5 år .- 73 år.Idag sa Langkey att första resan går 9 juni.Stämmer det?Kommer allt att vara färdigbyggt och fungera när vi kommer? Tennisbanor ,pooler, restauranger etc ? Kommer det att finnas svensktalande personal ?
  Du kan svara på min e-mail : dbmagnusson@telia.com.
  Mh

  Björn Magnusson

  • bjornbjerregaard said:

   Hej Björn

   Bygget går väldigt bra. Huvudbyggnaden, bungalows, restaurangbyggnad, tennisbanor mm är alla färdiga. De senaste veckorna har anläggningen genomgått olika inspektioner för att kunna öppna och allt har gått bra. Det bor gäster på hotellet nu även om det är få.
   Nästa fas har precis börjat och det är bygget av familjepoolen samt beach taverna. Det har varit planerat att starta senare med denna del då det byggs på mark vid stranden som inte var tillgänglig från början. Denna del kommer ändå vara färdig i god tid innan hotellet ska öppna.

   Anledningen till att Langley kör första flygresa 9 Juni har ingenting med bygget att göra utan endast att Maj månad var för dåligt bokat. Hotellet kommer fortfarande öppna i mitten av Maj.

   Angående personal så kommer en stor del vara svensktalande, främst guider, barnklubb, aktivitetspersonal som tennisinstruktörer, seglingsintstruktörer mm. Även i receptionen och restaurangen kommer det finnas svensktalande personal.

   Hoppas detta har svarat på dina frågor.

   Mvh, Björn

 2. björn magnusson said:

  Tack för ditt svar.
  Mvh
  Björn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s